Saznajte više o našoj agenciji

AGENCIJA ZA POSREDOVANJE U ZAPOŠLJAVANJU

Zašto odabrati nas?

Pružamo vam kvalitetnu uslugu, te individualan pristup, uz to nudimo razne vrste podrške kako bi Vam pomogli da ostvarite cilj.

Možete računati na nas da ćemo biti dostupni i voljni da Vam pomognemo u najkraćem mogućem roku od primanja obavjesti i za sve ostalo što bude potrebno.

Mi se brinemo da svi radnici budu tretirani dostojenstveno. Želimo da se svi osjećaju ugodno i da imaju dobar tretman neovisno o njihovoj rasi, vjerskim uvjerenjima ili seksualnoj orijentaciji.

Po čemu se razlikujemo od drugih?

Vođeni smo i motivirani da ostvarimo ciljeve koje ste Vi odredili, ne samo na papiru nego u praksi i stvarnosti. 

Rad sa radnicima zahtjeva veliku odgovornost. Naš tim je od prvog dana uz njih, osigurava im potporu, usmjeravanje i brine o njihovom zadovoljstvu tako da neometano mogu dati svoj maksimum na radnom mjestu.

Ako je radnik sretan biti će i poslodavac.

NAŠA MISIJA

Misija tvrtke Q-agency je doprinijeti usklađenju potreba poduzetničkih tvrtki sa ponudom tržišta rada, na način da se uspostavi suradnja s drugim tvrtkama koje se bave zapošljavanjem iz cijelog svijeta radi razmjene radnika određenog poslovnog profila, omogući stručna podrška prilikom zapošljavanja stranih djelatnika u Hrvatskoj, te organizira suradnja s većim brojem poduzetnika radi fleksibilnog zadovoljenja njihovih potreba.Također stalno povezivati poslodavce i radnike, pri tom omogućiti vrhunsku uslugu,mobilnost, fleksibilnost i jednostavnost, a u konačnici imati zadovoljnog partnera (poslodavca i radnika).

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je postati jedna od značajnijih hrvatskih tvrtki koja se bavi uslugama posredovanja u zapošljavanju na europskom tržištu.